Registrations have closed.
Salen

Om at finde rod i en rodløs tid

by Salen
62 62 people viewed this event.

Salen.dk præsenterer Thyge Madsen.  

Thyge Madsen har igennem mange år været tilknyttet Rudolf Steiner skolen i Aarhus og som leder af daginstitutionen Solhjem.

I dag er Thyge en velkendt stemme og denne aften stiller han skarpt på vores nutid og de udfordringer vi møder, under overskriften “om at finde rod i en rodløs tid”  Igennem pædagogiske betragtninger, ser han på  menneskemøder og relationer, og om at gå vejen sammen.

“Alle øjeblikke, hvor vi, som børn og unge får mulighed for, med vores livs- og sjælekræfter at forbinde os med andre mennesker og verdens fænomener, giver os kræfter og i alle øjeblikke hvor vi bliver på overfladen af verdens fænomener, eller ikke oplever os mødt i den mellemmenneskelige relation, da bliver vi stødte og skubbet tilbage i os selv, og mister kræfter”

Vi lever i øjeblikket i en tid, en kultursituation, hvor hastværk er udpræget, og mange unge, og ældre døjer med sjæleligt uro og mangel på orientering. Samtidigt mærkes en vis rådvildhed over beslutninger, der kan virke lammende, og har følger. Tendensen er, at alt går hurtigt og forbliver på overfladen, på samme måde som verden og andres folks liv, opleves på vores håndholdte skærme.

Pædagogikken får både i børnehaven og i skolen, en særlig opgave, – nemlig at skabe en modvægt og støtte børnene i at udvikle nye evner, til vågnet og selvbevidst, at leve med udfordringerne og bidrage til fællesskabet.

Alle er velkommen

Kl. 18. Fællesspisning – en økologisk og vegetarisk ret

Kl. 19. Foredrag

Billetlink for gæster udenfor Rudolf Steiner-skolen i Aarhus

https://billetfix.dk/da/e/fllesspisning-og-foredrag-thyge-madsen-om-at-sla-rod-i-en-rodls-tid

Pris :

Foredrag: 35 kr.

Foredrag inkl. fællesspisning: 65 Kr.

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-05-31
 

Registration End Date

2023-05-31

Share With Friends