Salen

Fællesspisning og foredrag – “Om leg”

by Salen
20 20 people viewed this event.

Salen.dk inviterer igen til fællesspisning og foredrag d. 22. Februar kl 18. Denne gang kan man få fornøjelsen af at opleve Henrik Hvenegaard Mikkelsen, Antropolog, ph.d. og tidligere forsker ved Københavns Universitet. Han er ekspert i jæger-samlerfolk og har tilbragt flere år i Sydøstasien. Sammen med Rane Willerslev og andre forskere ved Nationalmuseet udgav han i 2022 bogen “En Historie om Mennesket: Homo Sapiens og Meningen med Tilværelsen”, som omhandler menneskets spændende udviklingshistorie igennem leg.

Vi starter med at spise – herefter er der foredrag, hvor Henrik fortæller og Tager os med på en gribende rejse, som starter for flere hundredetusinde år siden, for at forstå den drivende og vigtige rolle, legen har spillet i menneskets udvikling frem til i dag.  

Legen i vores moderne samfund har trænge kår. Børn såvel som voksne har fået stadig mindre tid til leg ,i hverdagen og noget tyder på, at den mistrivsel, som er vores følgesvend den dag i dag, skyldes netop dette.

Foredraget indeholder en række kernefortællinger, som garanterer, at foredraget er underholdende og fortælles på en måde, så alle kan være med – dog for børn fra 7. klasse og opefter. Der er mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende og indgå i en dialog med oplægsholder og hinanden. 

Arrangementet er offentligt, foregår på Rudolf steiner skolen og Du er velkommen til at inviterer venner og bekendte med til arrangementet.

Det kræver tilmelding på mail eller med billet.

Er du tilknyttet skolen, så send os venligst en mail på salen@salen.dk og skriv hvor mange i kommer. det er gratis for forældre, elever og ansatte på skolen.

For gæster koster det 80 kr. for foredrag inkl. mad og 50 kr. hvis man kun vil høre foredraget – billetter for gæster kan købes her

Vi har også brug for hjælp til at forberede maden til aftenen, så skriv gerne hvis I har lyst til at komme og hjælpe os. Når aftenen er færdig, hjælpes vi alle hurtigt med at rydde af og efterlade lokalet klar til undervisning og skolegang næste dag.

Vi glæder os til en hyggelig Februar aften

Med venlig hilsen

Christine & Michael fra salen.dk 

Om leg

               

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-02-22 @ 18:00
 

Registration End Date

2023-02-22
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends